Керамоти апартмънтс

Керамоти апартмънтс - хотел в Керамоти
Тип: Апарт хотели

„Керамоти апартмънтс” са еднофамилни къщи в спокойния курорт Керамоти. и имат категория 3 ключа. Намират се само на 200 м от най-близкия организиран плаж „Амос бийч”. Те имат GPS – координати LAT: 40.85536; LON: 24.71123 и са разположени на три нива: висок първи етаж – с две спални помещения (едното – с 32″ телевизор с „Булсатком“) и баня/тоалетна на етажа, висок партер (поне 1,80 над нивото на улицата) – с всекидневна с кухненски ъгъл, трапезария и втори 32″ телевизор с „Булсатком“, втора баня/тоалетна и просторен полуприземен етаж с разтегателен диван, единично легло и трети телевизор с „Булсатком. И в двете бани има сешоари.

 

Всекидневната е снабдена с цялото необходимо кухненско обзавеждане – голям хладилник с камера, котлони, вградена фурна, микровълнова печка, електрическа кана, тостер, кафеварка, съдове за готвене, прибори, вкл. кухненски ножове, отварачки за вино и бира, сервизи за хранене, кафе, вино и т.н. Във всеки мезонет има ютия и дъска за гладене. Навсякъде в мезонетите има безплатен безжичен (WiFi) интернет.

 

Извършва се ежедневно камериерско обслужване.

 

Сградата с мезонетите има „Г“-образна форма, като общо шестте мезонета образуват малък вътрешен двор, в който има детска площадка, барбекю и градинка с екзотични растения. Комплексът от мезонети е особено подходящ за компании, които наемат пет-шест мезонета едновременно. По този начин те разполагат изцяло с вътрешния двор, като същевременно всяко от семействата си има своя самостоятелна къща.

Условия в стаите:

самост. сан. възел
сат тв
климатик
интернет
тераса

Запитване за резервация на хотел в Керамоти*Политика за личните данни